Inuti Collection : outsider art. - The Inuti Foundation (S.l. : PilsDesign, 2021)
Inuti, een organisatie die zich bezig houdt met outsiderkunst, bestaat 25 jaar ... en dat wordt natuurlijk gevierd. In deze uitgave maken we kennis met de organisatie, hoe is deze ontstaan, hoe werd de collectie opgebouwd, ... En natuurlijk maken we ook kennis met verschillende artiesten. Tekeningen, schilderijen, mozaïek, paarlen, keramiek, sculpturen, video's, fotografie, ... : allemaal komen ze aan bod. De uitleg is heel duidelijk ... en tweetalig Zweeds/Engels. Het betreft hier een eerste uitgave om het 25-jarig jubileum te vieren, gemaakt in samenwerking met de regio Stockholm: de volgende twee volumes worden uitgegeven in samenwerking met de stad Stockholm en de Hedlund Foundation.