Fernand Deligny : oeuvres - Deligny, Fernand, 1913-1996; Alvarez de Toledo, Sandra, 1954- (Paris : L'Arachnéen, 2017)
Het verzamelde werk van Fernand Deligny, de pedagoog die aan de wieg van de anti-psychiatrie stond en zich ontfermde over "moeilijke, onhandelbare en waardeloze kinderen" zoals autistische kinderen werden genoemd toen hij zijn studies deed. Zijn visies, waarbij hij heel veel belang hechtte aan beeld als zijnde een versterkende factor van de taal, komen uitgebreid aan bod in zijn boeken, die hier bij elkaar gebundeld zijn in één werk: "Pavillon 3", "Graine de crapule", "Les vagabonds efficaces" en "Les enfants ont des oreilles".