Equality in art : good questions and best practices - Haveri, Minna; Lilja, Päivi (Hämeenlinna : Kettuki ry, 2022)
Een prachtboek over het fenomeen "outsiderart" en de rechten van deze kunst en kunstenaars in de dagdagelijkse realiteit. "Good questions and best practices" luidt de ondertitel, en dat is inderdaad een prachtomschrijving van de inhoud van dit boek: recht op sociale inclusie, de rol van kunst, bijkomende steun bij kunstactiviteiten, de rechten van een artiest, een ondersteunend netwerk, ... zijn allemaal dingen die aan bod komen in deze uitgave. Eentje om in te lijsten wanneer je werk wil maken rond een goede werking van outsiderkunst.