Een gelaat van Geel. - Cuypers, Kris; Bex, Flor (Florent), 1937-; Minnen, Hugo (Geel : Cultuurcentrum De Werft, 2022)
Catalogus bij de tentoonstelling "Het gelaat van Geel" van fotograaf Hugo Minnen. Een eerste luik toont ons de patiënten in hun dagelijkse leven, bezig in de gezinnen die hen opvangen, maar ook de opvang zelf: een scheerbeurt, een eigen (slaap)kamer waar ze zich kunnen terugtrekken, ... Het tweede luik toont ons beelden van de jaarlijkse Sint Dimphna-ommegang. De foto's dateren uit de periode 1978-1980. Foto's uit deze reeks waren o.a. te zien in de tentoonstelling "Op losse schroeven" die plaats had in het Museum Dr. Guislain.