Saddam Hoessein : het brein achter de Golfcrisis : biografie - Miller, Judith, 1948-; Mylroie, Laurie, 1953- (Baarn : Tirion, 1990)
Biografie van de Iraakse president Saddam Hoessein (1937- ), tegen de achtergrond van de recente Iraakse geschiedenis en het door de Iraakse bezetting van Koeweit veroorzaakte internationale conflict.
Met reg.
Keywords: Ḥusayn, Ṣaddām, -- 1937-2006.; Golfoorlog (1991).; Militaire politiek; Irak; Irak; Koeweit