Edel-Mary Quinn : een heldin van het apostolaat - Suenens, Léon-Joseph, 1904-1996 (Antwerpen : Sheed & Ward, 1955)
Monseigneur L.J. Suenens beschrijft in dit boek het leven van de Ierse Edel Mary Quinn, een vrouw die een carrière als kantoorbediende niet zag zitten en trouw zwoer aan de Heer. Ze besloot Clarist te worden maar een ziekte gooide roet in het eten. Quinn gaf de moed niet op, sloot zich aan bij het Legioen van Maria en trok Afrika rond waar ze in 1944 overleed. Ze heeft heel veel goed werk verricht, is een voorbeeld voor elke Christene en het proces van zaligverklaring is lopende.
Keywords: Quinn, Edel Mary, -- 1907-1944.