Grondvragen van de gelovige mens - Antwerpse Theologische Studieweek, 1967.; Dondeyne, Albert, 1901-1985; Mouson, Jean; Van den Berghe, Paul, 1933-; Vergote, Antoine, 1921-2013 (Antwerpen : Patmos, 1967)
In het kader van de Antwerpse Theologische Studieweek staan de auteurs even stil bij de grondvragen die de toenmalige gelovige mens zich stelde.