Kunsthuis Yellow Art. - Govaerts, Ria; Moons, Greet; Daniels, Hilde (Geel : Kunsthuis Yellow Art, 2011)
Kunsthuis Yellow Art is een artistiek atelier waar kwetsbare mensen met een artistieke begaafdheid en gedrevenheid zichzelf kunnen ontplooien. De kiem van Yellow Art werd in 2001 gelegd met de tentoonstelling Y.E.L.L.O.W. waar curator Jan Hoet insider- en outsiderkunst samenbracht in zijn ouderlijk huis (zijn vader was als dokter verbonden aan het OPZ Geel). Jaarlijks organiseert Kunsthuis Yellow Art tentoonstellingen. De ateliers bieden ruimte voor schilderen, tekenen, keramiek en grafiek. Deze catalogus toont opnieuw eens dat er prachtige kunst gemaakt wordt in deze ateliers.