Leven uit de stilte - Grün, Anselm, 1945-; Visschers, Carolijn (Utrecht : Uitgeverij Kok, 2016)
Meditatie- en oefenboek door de Duitse benedictijn om te leren leven in en vanuit de stilte.
Met literatuuropgave.
Keywords: gsdb10.