Ensorceler - Guérir. (Brussel : Centre Albert Marinus, 2017)
Verder in dit nummer: een wandeling langs Elsene en het Flageyplein en een kennismaking met de collectie Vonpischmeyer in Binche. Trefwoorden: magie hekserij.