Henri De Braekeleer 1840-1888 : fenêtre ouverte sur la modernité - Todts, Herwig, 1958- (Namur : Musée Félicien Rops, 2019)
Catalogus van de gelijknamige tentoonstelling. De Antwerpse schilder Henri De Braekeleer wordt blijkbaar gezien als een voorloper van het modernisme, de avant-garde.
Tweetalige (Frans/Nederlands)
Keywords: Braekeleer, Henri de, -- 1840-1888.