Het nieuwe licht uit Langerbrugge, 1900-1940 - Kerckhaert, Noël, 1925-1994; De Vleeschauwer, Dirk (Antwerpen : EBES, 1990)
1. Vlaanderen en het 'nieuwe licht' ; 2. Van locomobielen tot Langerbrugge ; 3. Elektriciteit in oorlogstijd ; 4. De verovering van het platteland
Keywords: Energieleveranciers; Geschiedenis; Vlaanderen