Het Hart : geschiedenis verhaal verbeelding gidsenbundel. (Gent : Museum Dr. Guislain, 2004)
In de tentoonstelling kwam de unieke geschiedenis van cultuur en wetenschap van het hart aan het bod: waarom kerft een verliefd iemand een hart doorboord door een pijl in de schors van een boom, waarom was het een eer dat je hart geofferd werd door de Azteken, ...?