Jaarboek van de Vrijheid en het Land van Geel. 21 - 1984. - Luyten, L.; Van Hees, J. (Geel : Geels Geschiedkundig Genootschap, 1985)
Jaarboek van het Geels Geschiedkundig Genootschap. Natuurlijk komt in dit jaarboek ook de opvang van psychiatrische patiënten aan bod die zo typisch is voor Geel en ook de patroonheilige van deze geesteszieken, de H. Dimpna, komt ter sprake in deze uitgave.
Het leuen ende martyrie vande H. Maghet S. Dimpne. Een gedicht Van de Gelenaar Wouter van Hout / L. Luyten (pp. 5-39)