Het museum van de eigenzin - Van den Bossche, Phillip (Oostende : Mu.ZEE, 2017)
Bezoekersgids van de tentoonstelling. Een samenwerking tussen het museum en TAZ. De tentoonstelling gaat niet op zoek naar een gemeenschappelijke grond maar toont gewoon verschillende en soms "verstorende" benaderingen van kunst. De titel verwijst naar het nooit gerealiseerde "Haus des Eigensinns", het "museum van de waanzinnige schoonheid", in Berlijn. Deze tentoonstelling kwam o.a. tot stand met de hulp van het Museum Dr. Guislain.