Zij zijn van ons geslacht - Katholiek Nationaal Bureau voor geestelijke gezondheidszorg; Bergers, Albert; De Lange, Daniël, 1919- (Hilversum : Paul Brand, 1960)
Foto- en tekstboek, uitgegeven in opdracht van het Katholiek Nationaal Bureau voor Geestelijke Gezondheidszorg en de Katholieke Vereniging van inrichtingen voor Behandeling en Verpleging van Geestelijk Gestoorden ter gelegenheid van het Wereldjaar voor de Geestelijke Gezondheid. Een heel mooie combinatie van tekst en foto waarop we deze kinderen bijvoorbeeld aan het werk zien in speelateliers om dan later aan de slag te gaan in strijkateliers, wasserijen, keukens, textielateliers, fietsateliers, ...
Uitgave ter gelegenheid van het Wereldjaar voor de geestelijke gezondheidszorg