Een biologische revolutie : Merck Sharp & Dohme verwezenlijkt de eerste synthese van de ribonuclease. (Brussel : R. Bebronne, 1969)
Dit tijdschrift is een uitgave van de firma Merck Sharp & Dohme die zich vooral toelegt op de geneeskunde. Zo zien wij naast dit artikel dat gaat over het afbreken van eiwitten in het lichaam bijvoorbeeld ook volgende thema's: hartaandoeningen, hoge bloeddruk, psychische en neurologische aandoeningen, voeding, vaccins, bacteriële infecties, kanker, ...
In: Medical and Scientific Digest; (1969)2, pp. 5-