Huidige tendenzen op het gebied van de contraceptie. - Brat, Th. (Brussel : A. Lemmens, 1971)
Openingsartikel. In dit artikel komen vooral het pessarium en het spiraaltje aan bod.
In: Spectrum International; 14(1971)6, pp. 1-8