Monster - Six, Roderik, 1979- (Amsterdam : Prometheus, 2021)
Roderik Six, journalist voor het tijdschrift Knack, is een begenadigd auteur: met zijn debuut "Vloed" won hij De Bronzen Uil en ook zijn tweede werk "Val" werd bekroond. Auteurs Stefan Hertmans en Ilja Leonard Pfeijffer zijn in ieder geval lovend over dit boek waarin we kennis maken met een man die geconfronteerd wordt met de dood wanneer zijn vrouw overlijdt na een ongeluk ... en vervolgens een hevige liefde kent bij een weduwe. Emoties ten top dus in deze roman.