Die Sammlung Jenseits des Sehens : Kunst verbindet Blinde und Sehende - Braunsteiner, Michael, 1959-; Schwab, P. Winfried (Admont : Benediktinerstift Admont, 2012)
Catalogus van de gelijknamige tentoonstelling die van 25 maart 2012 tot 26 augustus 2012 te zien was in het Benidiktinerstift te Admont. De titel is duidelijk: het was de bedoeling dat blinden en slechtzienden deze tentoonstelling konden bezoeken en op hun manier, eventueel met gids, de tentoongestelde kunst konden ervaren. Vanzelfsprekend is het voorwoord bij deze tentoonstelling ook in braille gedrukt. Mooi geïllustreerd: tekst en foto geven uitvoerig uitleg bij elk kunstwerk.