Gabinetto medico ipnotico del professor Asfodelo. - Fabi, Massimo (Parma : Atelier Asfodelo/Balum, 2011)
Atelier Asfodelo en atelier Balum zijn twee ateliers waar mensen met een verstandelijke handicap hun ei kwijt kunnen. Deze kleurrijke bundel laat ons kennis maken met de outsiderkunst die in deze ateliers gecreëerd wordt. De beelden spreken voor zich, tekst en uitleg krijgen we o.a. ook van Rossella Cocconi, Maria Inglese, Caterina Nizzoli en Rocco Caccavari.
Tweetalig Italiaans/Engels.