Replantatie van geamputeerde ledematen. - Balas, P. (Brussel : Spectrum internationaal, 1973)
Openingsartikel van het tijdschrift Spectrum internationaal, deel 16, nr.6, november-december 1973. Komen verder nog aan bod in dit nummer: "Toxoplasma en toxoplasmose" en "Geslachtsonderzoek en sport".
In: Spectrum internationaal; 16(1973)6