Kort overzicht van de psychiatrie (2) : nevrosen met somatische dominante. (Anderlecht : UCB, 1968)
Openingsartikel uitgegeven door de farmaceutische firma UCB. Naast dit artikel, dat duidelijk gesitueerd is in de psychiatrie, komen ook aan bod antibiotische therapie en carcinomata (tumoren op de amandel).
In: Essentialia; 5(1968)1, pp. 1-12