Wij, jonge kerk : negende jong-katoliekendag. (Mechelen : Hoogland v.z.w., 1963)
Uitgave ter herinnering aan de negende jong-katoliekendag die doorging in Diest en Scherpenheuvel op 12 mei 1963. We krijgen enkele foto's te zien van de processie die van Diest naar Scherpenheuvel trok en krijgen ook alle teksten te lezen die uitgesproken werden op die dag.