Territorialiteit. - Benuic, Mihail (Brussel : Spectrum internationaal, 1973)
Territorialiteit gaat natuurlijk over psychologie, bij het tweede artikel, getiteld "Parodontose", zijn we dan weer beland bij het gebit, de mondhygiëne, de tandheelkunde.
In: Spectrum internationaal; 16(1973)2, pp. 1-5