Als gekken geniaal doen. (Brussel : B. Gohy, 1969)
Aandacht voor de outsiderkunst, de kunst waarbij psychiatrische patiënten plastisch vorm geven aan hun gevoels- en gedachtenwereld. In dit artikel o.a. tekst en uitleg bij het werk van Hundertwasser en Burssens.
In: Medical and Scientific Digest; (1969)9, PP. 14-23