Faces. - Allegaert, Patrick, 1954-; Bosma, Geert; Lamot, Yoon Hee; Marius, Bart; Vandaele, Benedict (Gistel : PAK (Platform voor Actuele Kunsten), 2018)
Een prachtige verzameling kunstwerken krijgen we te zien, waarin het gezicht centraal staat. Het gelaat is een heel belangrijk thema in de psychiatrie: zo verkondigde Johann Kaspar Lavater dat bepaalde gelaatstrekken het bewijs waren van bepaalde karaktertrekken en Franz Joseph Gall legde zich dan weer toe op schedelmeting om uit te zoeken welk vlees hij in de kuip had. De tentoonstelling "Faces" was een samenwerking tussen het PAk en het psychiatrisch centrum Sint-Amandus en het Dr. Guislain Museum. Volgende artiesten kwamen aan bod in deze expo: Dino Valls, Sofie Muller, Gauthier Hubert, Pascale Pollier, Bram Demunter, Greet Desal, Karl Mechnig, Matthias Dornfeld, Frans Gentils, Didier Mahieu, Jacques Sonck, Lieven Nollet, Roger Ballen, Michel Vaerewijck, Hans Op De Beeck, Steven Peters Caraballo, Giovanni Winne, Danielle Van Zadelhoff, Karin Hanssen, Lucas Devriendt, Rudi Cremonini, Danielle Luinge, Lucas Delaere, Nico Vaerewijck, Hans Vandekerckhove en Peter Jacquemyn.
Publicatie verscheen n.a.v. de tentoonstelling