Kunstmatige neurale netwerken in de psychiatrie : een literatuuronderzoek naar neuropsychiatrische toepassingen. - van Beveren, J. M. (Meppel : Boom Uitgevers, 1997)
Naast de neuropsychiatrie komen in dit nummer ook aan bod: trends in eerste opnamen in de psychiatrie naar geslacht en leeftijd, psychotische stoornissen, verslaving, pijn.
In: Tijdschrift voor Psychiatrie; 39(1997)10, pp. 769-780