L'agressivité et son traitement. (Bruxelles : Byk Belga, 1980)
Verslag van een symposium over de aanpak van agressiviteit dat in april 1980 plaats vond in Ottignies. Aan bod kwamen enkele sprekers uit het buitenland (Oostenrijk, Frankrijk, Groot-Brittannië) en verschillende sprekers van de UCL.