Dries Van den Broeck. - Van den Broeck, Dries (Antwerpen : Dries Van den Broeck, 1962)
Een uitgave in eigen beheer van fotograaf Dries Van den Broeck. Verdeeld over verschillende luiken: corpus, portret, studio, landschap, reportage. Zowel zwart/wit als kleurenfotografie.