Rees Diepen : een betrokken fotografe. - Coppens, Jan, 1937-2000; Diepen, Rees (Eindhoven : Stichting Brabants Fotoarchief, 2000)
Fotografe Rees Diepen was vooral in de jaren '50 en '60 actief. Haar grote thema was wel "Het kind": een foto toont ons een kind dat achter een fanfare loopt, maar volwassenen zie je eigenlijk amper op deze foto's. Uitgever Stichting Brabants Fotoarchief beheert het archief van deze fotografe.