M.C.M.I. - Vertommen, Hans (Leuven : K.U.Leuven, 1984)
Map rond de "M.C.M.I." van Theodore Millon."De M.C.M.I. is een klinische test voor volwassenen die in psycho-diagnostische evaluatie betrokken zijn. Het doel is relevante informatie te verkrijgen over patiënten met emotionele en relationele moeilijkheden. Het resultaat is een gedetailleerde analyse van de klinische syndromen en van de persoonlijkheidsstructuur." Zo leidt Dr. Vertommen deze cursus in. Deze map bevat allerlei losse documenten: slides ter illustratie van deze cursus, de cursus van Vertommen zelf, uitleg bij "De psychopathologische persoonlijkheidstheorie van Theodore Millon, "MCMI - interpretaties"en "Beschrijving van de M.C.M.I. -schalen" (lesdocumenten van het Psychiatrisch Centrum Dr. Guislain), een woordje uitleg bij de verschillende persoonlijkheden en de gebruikte schalen.