Psychological and psychiatric aspects of metabolic disorder. - Berney, Tom P. (London : Current Science, 1991)
Berney bespreekt in dit artikel de psychologische en psychiatrische impact van stofwisselingsstoornissen. Ook het syndroom van Down komt even ter sprake in dit nummer.
In: Current Opinions in Psychiatry; 4(1991)5, pp. 657-661