Psychiatric aspects of well established syndromes. - Berney, Tom P. (London : Current Science, 1990)
Grote luiken in dit nummer zijn mentale achteruitgang en de geschiedenis van de filosofie. Komen o.a. aan bod: de band tussen filosofie en psychiatrie, zelfverwonding en impact van mentale ziekten op de families van de patiënten.
In: Current Opinion in Psychiatry; 3(1990)5, pp. 575-580