Un cas de dystrophie intermédiaire entre le syndrome d'Apert et celui de Hurler. - Muyle, Gilbert; Van Bogaert, Ludo, 1897-1989 (Paris : Gaston Doin & Cie, 1937)
Muyle en van Bogaert spreken in dit artikel over die schemerzone waarbij dystrofie erg begint te lijken op andere ziektebeelden zoals bijvoorbeeld het Apert Syndroom
In: L'encéphale, Journal de Neurologie et de Psychiatrie; 32(1937)4, pp. 169-182