Dossier Wigman. - Wigman, Menno, 1966-2018 (Den Dolder : Het Vijfde Seizoen, 2006)
Het dossier Wigman is een rode map die twee bundels bevat. In de eerste bundel, getiteld "De orde van het woord", heeft Wigman gedichten verzameld die geschreven zijn door patiënten van de instelling. Het tweede dossier is getiteld "Vrij naar Van Gogh: drie maanden Den Dolder". Die titel hoeft geen verdere uitleg: Wigman schrijft in deze bundel de ervaringen neer die hij meemaakte tijdens zijn drie maanden durende verblijf in Den Dolder. Wigman was een pracht van een dichter die ons jammer genoeg veel te vroeg verlaten heeft op 1 februari 2018, amper 52 jaar oud.