Robert Webster - Grotenhuis, Liesbeth; Steenbeek, Rosita, 1959- (Groningen : PlantijnCasparie, 2002)
Deze catalogus verscheen bij de expositie "Robert Webster" die plaats had in het hoofdkantoor van de Gasunie van 25 oktober tot 15 december 2002.
Keywords: Webster, Robert, -- 1946-.