De zee : hommage Jan Hoet - Hoet, Jan, 1969-; Deboutte, Melanie; Flécheux, Céline; Maes, Frank, 1959-; Mels, Mieke; Theys, Hans, 1963-; Van den Bossche, Phillip (Gent : Borgerhoff & Lamberigts, 2014)
Een heel mooi boek over een heel mooie tentoonstelling. We zien o.a. werk van Joseph Beuys, William Blake, Michaël Borremans, Marcel Broodthaers, Jean Brusselmans, Paul Cézanne, Marc Chagall, Emile Claus, Thierry De Cordier, Gustave De Smet, Wim Delvoye, James Ensor, Jan Fabre, Oscar Jespers, Fernand Khnopff, Roy Liechtenstein, René Magritte, Marcel Mariën, Henri Matisse, Constantin Meunier, Panamarenko, Constant Permeke, Pablo Picasso, Roger Raveel, Gerhard Richter, Victor Servranckx, Léon Spilliaert, Luc Tuymans, Edgard Tytgat, Henry Van De Velde en Théo Van Rysselberghe.
Publicatie n.a.v. de tentoonstelling 'De zee, salut d'honneur Jan Hoet'
Keywords: Hoet, Jan, -- 1936-2014.