Iedere dag het vierkant opnieuw uitvinden. - Vandierendonck, Luc (Harelbeke : VZW WITH, 2008)
VZW WITH legt zich toe op kunst van mensen met een verstandelijke handicap. De organisatie focust zich op eigengereide kunst die zich niet de wet laat spellen door de markt of andere, externe tendensen. Outsiderkunst dus. Dit nummer van het tijdschrift Bezet is het themablad nummer 6 van de organisatie en is rijkelijk geïllustreerd met foto's die duidelijk maken wat je zo allemaal mag verwachten bij de projecten van deze vzw: tekenboeken, taal, video, dans, fotografie, poëzie, schilderkunst, lino's, muziek, ...
In: Bezet themablad; (2008)5, pp. 7.