Lacan's object small a : an elephant in the room. - Sollie, Jeroen (Gent : Psychoanalytische Perspectieven, 2018)
Openingsartikel van een themanummer, getiteld "Nothing less than the object a" (2018 - 36/2). Natuurlijk is Jacques Lacan hier het grote trefwoord, maar verder noteren we ook Virginia Woolf.
In: Psychoanalytische Perspectieven; (2018)36/2, pp. 135-143