Pijn raakt de mens in zijn totaliteit : PIJN, een unieke, niet te missen tentoonstelling - De Rouck, Bea (Brussel : VZW Ziekenzorg CM, 2005)
Artikel rond het thema pijn. Dit artikel geeft een woordje uitleg bij de tentoonstelling Pijn die toen liep in het Museum Dr. Guislain.
In: Onder Ons; (2005)463, pp. 3-8