Een leven in portretten : Lucian Freuds visuele autobiografie. - Ferket, Ruth, 1992- (Gent : Psychoanalytische Perspectieven, 2017)
Themanummer van het tweede kwartaal 2017 van het tijdschrift Psychoanalytische Perspectieven, gewijd aan Lucian Freud, begenadigd schilder en zoon van psychiater Sigmund Freud. Een heel boeiende man. Wie foto's verwacht van het mooie werk van Lucian blijft op haar/zijn honger zitten: het zelfportret van de artiest is het enige werk dat je te zien krijgt in dit themanummer.
Keywords: Freud, Sigmund, -- 1856-1939.