Spreken over trauma: een kwestie van kunnen, moeten, mogen of willen? - Van Nieuwenhove, Kimberley (Gent : Psychoanalytische Perspectieven, 2018)
Opener van een themanummer over dans-, schrijf- en spreekwezens. Andere trefwoorden zijn dans, verslaving, taal, vertrouwen, wantrouwen en Jacques Lacan.
In: Psychoanalytische Perspectieven; (2018)36/3, pp. 235-248