Terugblik op Diederik Evrard (klinisch psycholoog en kunstschilder, 1954-1979) : die de tijd niet kreeg zijn talenten tot volle ontplooiing te brengen - Evrard, Alexander Karel, 1923- (Gent : s.n., 2004)
De jong overleden klinisch psycholoog Diederik Evrard gaf gestalte aan zijn denk- en voelwereld via schilderijen en tekeningen. Voorbeelden van deze kunstwerken zijn te zien in dit huldebetoon. Verder zien we ook enkele foto's van Diederik en een medaillon van hem dat ooit werd geslagen. Vanachter in het boek een boodschap van een familielid (zoon, broer, ...?).
Keywords: Evrard, Diederik, -- 1954-1979.