Woest : Willem van Genk (1927-2005). - Looijen, Hans (S.l. : Dolhuys/Museum van de Geest, 2019)
Een knipselkrant, samengesteld n.a.v. de gelijknamige tentoonstelling. Artikelen werden gevonden dank zij de Media Info Groep, Fotografen van dienst waren Melanie Lemahieu en Bastiaan Musscher, en Marinde Jurgens zorgde voor de vormgeving. Een mooie extra bovenop de catalogus van de tentoonstelling.
Keywords: Genk, Willem van, -- 1927-2005 -- Exhibitions