Mental health aspects of mental retardation : progress in assessment and treatment - Dosen, Anton; Fletcher, Robert J. (Robert Jonathan) (New York : Lexington Books, 1993)
Dr. Robert J. Fletcher en Dr. Anton Dosen, M.D. geven in dit boek een stand van zaken wat betreft het verzorgen van mentaal gehandicapten. Zo maak je o.a. kennis met de verschillende manieren waarop men gedragsstoornissen, depressies, schizofrenie, bipolaire stoornissen aanpakt en de uitgevers hebben natuurlijk ook oog voor de aangeboren mentale afwijkingen. Ondertussen gedateerd, het boek werd uitgegeven in 1993, maar zeker interessant om eens te kijken hoe de problematiek toen werd aangepakt.