Ursula Kelm Christa Mayer Birgit Kleber Tina Bara Nelly Rau-Häring - Vogel, Sabine (Berlin : S.n., 1991)
Bedoeling van dit werk is om enkele vrouwelijke fotografen eens in het daglicht te stellen: hun werk, hun visie, ... Heel uiteenlopend natuurlijk, wel allemaal zwart/wit, geen kleur.
Anlässlich d. Ausstellung "Fotografie" im Haus
Keywords: Bara, Tina, -- 1962-.; Kelm, Ursula, -- 1942-.; Kleber, Birgit, -- 1956-.; Mayer, Christa, -- 1945-.; Rau-Häring, Nelly, -- 1947.