Missies : ik weet wat goed voor u is - Van Bellingen, Stef (Amsterdam : Vlaams Cultuurhuis De Brakke Grond, 2005)
Catalogus van een tentoonstelling die tot doel had enkele Vlaamse kunstenaars voor te stellen aan het Nederlandse publiek: wij herkennen vooral de foto's die Carl De Keyzer nam in de VS toen hij op zoek ging naar religieuze sekten. Charlotte Lybeer maakte foto's van de Amerikaanse verkiezingen in 2004 met George Bush als republikeins kandidaat, Eva De Leener gaf een erotisch invulling aan het thema van de tentoonstelling door in haar werken te verwijzen naar escortebureau's, het nestkastje van Wim Delvoye is ingepakt in SM-artikelen, ...