Dagblind : Paul D'Haese - D'Haese, Paul, 1958-; Eelbode, Erik, 1959-; Havelange, Carl (Crisnée : Yellow Now, 2010)
De foto's van D'Haese in dit werk tonen ons verlaten stranden, kleedruimtes, gangen, ..., afgewisseld met portretfoto's waarbij de geportretteerde man of vrouw de ogen sluit.
Multiple languages