The show. - Borghouts, Karin, 1959-; Ruimte Morguen (Kalmthout : Alver, 2008)
Fotografe Karin Borghouts fotografeert in publieke ruimtes, liefst mooie architecturale omgevingen, dierentuinen, amusementsparken en musea. Haar voorkeur is duidelijk te zien in dit boekje: we herkennen lege museumvitrines, dierenkooien, terrariums, ...